søndag 26. august 2018

Hvordan ta i bruk eWay-CRM


Jeg har forsøkt å lage en kort oversikt over hva du som vurderer å laste ned eWay-CRM, og du som har lastet ned eWay-CRM, skal tenke på og gjøre for å komme i gang med å bruke systemet.

Med eWay-CRM kan du altså ta hånd om alle dine CRM-oppgaver i Outlook. eWay-CRM utnytter all funksjonalitet i Outlook, samtidig som systemet tilbyr funksjonalitet som ikke finnes i Outlook. Du vil ha all kommunikasjon med kundene dine på ett sted.Når det gjelder selve installasjonen så trenger du bare laste ned installasjonsfilen én gang da den godt kan brukes om igjen for flere installasjoner. Du vil under installasjon kunne velge mellom å installere eWay-CRM Free eller eWay-CRM Premium.

eWay-CRM Free er gratis for 1 bruker og har en lagringsplass på 200 MB på vår server som eneste begrensning. Den har ellers samme funksjonalitet som Premium. Systemstøtte på e-post er inkludert. eWay-CRM Free kan installeres på flere enheter, men disse deler ikke database og snakker ikke med hverandre.

Dersom du har behov for mer plass eller du ønsker å dele data med dine kolleger så er eWay-CRM Premium versjonen å velge. eWay-CRM Premium kan du teste gratis i 30 dager. Inkludert er 3 brukere, 10 GB lagring i vår skyløsning, backup, systemstøtte og oppdateringer. Med Premium får du mulighet til å benytte eWay-CRM Mobile for Android og iOS. Gratis.

 Det er ikke noe problem å konvertere Free til Premium dersom behovet skulle oppstå. Du mister ikke noe data.

Dersom du skulle ha noen spørsmål eller utfordringer så tar du bare kontakt med meg. Det er ikke farlig, det er helt uten forpliktelser og det kan spare deg for mange ergrelser og tid. Jeg hjelper deg gjerne i gang, uten at det er noe taksameter som settes i gang, enten du velger Free eller Premium.


Vennlig hilsen

Stein Eksveen

Tlf.: 98224906