mandag 12. februar 2018

CRM - Dømt til å feile?

Jeg har arbeidet med ERP i mange år. I alle de årene fikk jeg stadig høre og lese om hvor vanskelig det er å gjennomføre et ERP-prosjekt. Hvor mange muligheter det har for å feile. Hvor dyrt det kan bli. Samtidig har jeg også sett hvor bra det kan bli.

De 2 siste årene har jeg arbeidet med CRM. I denne perioden har jeg hørt nøyaktig det samme om CRM. Et CRM-prosjekt er dømt til å mislykkes. Det er vanskelig i velge riktig CRM-system. Det er dyrt, med mange skjulte kostnader. Systemet kan ikke brukes rett ut av boksen og du må leie inn mange, dyre CRM-konsulenter for å få et system som passer din bedrift. En lisens er billig for en "basis-utgave" av systemet, men blir fort dyr om du ønsker å ta i bruk mer avansert funksjonalitet. Du må ofte binde seg for et år av gangen. Det må betales dyrt for lagringsplass og support. Opplæring kan være både dyrt og tidkrevende. Migrering fra et annet system øker kostnadene betraktelig.

Hva med å vri litt på det? Tenk litt på det her...

eWay-CRM. CRM i Outlook. NOK 230,- for én bruker pr måned. Én måneds oppsigelsestid. Inkludert lagringsplass, backup, oppdateringer og suppot. Systemet kan brukes rett ut av boksen. Du kan bruke alle moduler og all funksjonalitet uten begrensninger. Du får gratis hjelp for å komme i gang. Ingen skjulte kostnader.

Har du behov for opplæring, utvikling av annen funksjonalitet eller migrering fra et annet system så hjelper vi deg med det også, til svært fordelaktige priser.

Du kan teste eWay-CRM Premium gratis i 30 dager. Vi er med deg hele tiden. Da kan du også teste eWay-CRM Mobile for Android/iOS.

Skulle eWay-CRM mot formodning ikke passe din bedrift så har både du og jeg lært noe. Lærdom som vi begge kan ta med oss til neste potensielle leverandør eller kunde. Du har brukt litt tid på det, men det har ikke kostet deg én krone.

Du kan starte turen her: www.eway-crm.no eller www.eway-crm.com