mandag 22. januar 2018

Prosjektstyring i Outlook med eWay-CRM

Dersom du kjører mange store, tunge, prosjekter og har behov for et avansert prosjektstyringsverktøy så er trolig eWay-CRM ikke noe for deg.

eWay-CRM har riktignok en prosjektmodul, men den er beregnet på de litt mindre bedriftene som kunne tenke seg å håndtere prosjekter uten å måtte investere i store, dyre prosjektstyringssystemer. eWay-CRM har her sin styrke i at det er bygget inn i Outlook og gjør at bedriften din kan håndtere prosjekter i et system som dere allerede kjenner og bruker.

I eWay-CRM kan du tilpasse skjermbilder etter dine behov. Du kan opprette egne felt og egne arbeidsflyter (workflows).

Under ser du en arbeidsflyt som forsøker å beskrive stegene i et prosjekt. Arbeidsflyten viser her hva som er nåværende steg (blå), hvilke steg som er gjennomført (grå) og hvilke steg som gjennstår (grønn).
Arbeidflyten ovenfor viser altså at nåværende steg (Forelder) Bruk kan gå til stegene (Barn) Behov, Utvikling og Bearbeiding.

En arbeidsflyt opprettes og endres i administrasjonsverktøyet. Her ser du stegene som skal være med i arbeidsflyten.


Her ser du selve flytene. Hvert aktivt steg kan ha et eller flere påfølgende steg.


Du kan videre sette opp enkle aktiviteter for stegene i en arbeidsflyt. F.eks. sende mail til prosjektdeltakerne når et prosjekt endrer status/steg eller legge til en påminnelse fram i tid om å invitere prosjektdeltakerne til møte.

I administrasjonsverktøyet kan du opprette brukere og grupper. Her kan du også styre rettigheter for brukere og grupper.

E-post, møtereferater og dokumenter blir lagret på prosjektet.

Ta en titt her www.eway-crm.no/prosjekt