mandag 27. november 2017

Nyttige forbedringer i eWay-CRM Mobile

Nok en gang har vi forbedret eWay-CRM Mobile. Målet vårt var å hjelpe deg og dine kolleger til å bli enda mer effektive og derfor har vi denne gangen jobbet med de finessene i eWay-CRM som gjør at den mobile appen er den enkleste løsningen når du er ute i felten. Det har resultert i at du nå kan opprette/endre Firmaer og Kontakter direkte på mobiltelefon eller nettbrett.


Nový kontakt


Med den nyeste versjonen av eWay-CRM mobile kan du nå ta de uventede hastemøtene med kundene på sparken uten å stresse. Du kan skrive ned og laste opp alle relevante firma- og kontaktdata direkte til eWay-CRM fra din mobile enhet.


eWay-CRM Menu


Dette er saker det! Full tilgang til både Firmaer og Kontakter i bedriftens eWay-CRM-databasen.

Du kan fortsette å utnytte oppgavefunksjonaliteten fra tidligere versjoner for å ta notater fra et møte, lagre viktig informasjon, inkludert bilder, og legge inn oppgaver for oppfølging.

Du kan også legge inn påminnelser og dermed har du en personlig assistent som hjelper deg med å administrere arbeidsoppgavene dine.

Du kan arbeide uten at du er på nett og det du gjør vil bli lagret på serveren med det samme du er på nett igjen.

Fordelene med eWay-CRM Mobile er ikke ment bare for de som er ute i felten, men like mye for grupperleder/prosjektleder. eWay-CRM gjør det nå enkelt å følge med på hva som skjer i et prosjekt selv om man ikke sitter på kontoret. Alle prosjektdeltakere, inkludert prosjektleder, har mulighet til å følge med på arbeidet mens det skjer. Det er ikke lenger behov for å vente til man er på kontoret igjen for å dele eller oppdatere informasjon.

Vår nye mobile app kan virkelig strømlinjeforme prosessene i bedrift din.


www.eway-crm.no