torsdag 23. november 2017

Ny kunde - Plast Center Danmark

I August i år dukket det opp en ny salgsmulighet i systemet vårt. (Ja, vi benytter eWay-CRM.) :) Det var en bedrift i Danmark som heter Plast Center Danmark.

Hjem
Dette er PCD:

Plast Center Danmark, PCD, er en erhvervsdrivende fond, som i 2003 blev oprettet med det formål at opbygge et viden- og kompetencemiljø indenfor plast- og polymerområdet. I 2008 opnåede PCD anerkendelse fra Uddannelses- & Forskningsministeriet og Region Syddanmark som facilitator for innovationsnetværket PlastNet og medio 2014 som facilitator for innovationsnetværket Dansk Materiale Netværk. PCD henvender sig til alle virksomheder, der forarbejder, anvender eller påtænker at anvende plast, samt til videninstitutioner og offentlige institutioner med tilknytning til plast- og polymerområdet.

Jeg har hatt gleden av å samarbeide tett med bedriften når det gjelder hvordan de skal utnytte systemet. Det har vært noen utfordringer på veien, men det meste har løst seg uten de helt store problemene.

Kunden har selv importert eksisterende kundedata via Excel, med litt kursing fra undertegnede. Bruk av prosjektmodulen og timelister for å ha oversikt over medarbeidernes timeforbruk har vært ett fokusområde.

Modulen for markedsføringsaktiviteter har også vært testet. Her kan man administrere masseutsendelse av e-post og ha oversikt med responsen på aktiviteten.

PCD har også tatt i bruk eWay-CRM Mobile.

I forrige uke ble Plast Center Danmark vår neste kunde i Danmark. Vi takker for tilliten.