tirsdag 1. august 2017

Er det bra eller …. ?

Under installasjon av eWay-CRM vil man bli bedt om å opprette en konto. Informasjonen som man legger inn vil bli brukt av vår eWay-CRM til å opprette en salgsmulighet eller en lead.

Informasjonen som salgsmuligheten legger inn blir bare så god som salgsmuligheten tillater. Stort sett får vi informasjon om firma, kontaktperson, telefonnummer og e-postadresse. Noen ganger er denne informasjonen litt mangelfull, for å si det på den måten.

Når jeg får en ny salgsmulighet så tar jeg gjerne kontakt i.l.a. kort tid for å fortelle hvem jeg er, for å høre om alt har gått bra med installasjonen og for å tilby gratis hjelp i en testperiode.

Hver gang jeg får en ny salgsmulighet forsøker jeg å få tak i litt informasjon om bedriften og/eller kontaktpersonen før jeg ringer eller sender en e-post. Det er greit å vite hvem man har med å gjøre. Det er ikke alltid like lett dersom man kun har navnet på en kontaktperson, uten navn på bedrift eller telefonnummer. Det er ofte mange der ute med samme navn. Noen ganger har det dukket opp personer på f.eks. LinkedIn, som har samme navn som salgsmuligheten og som jobber med å selge … CRM-systemer! Er det bra eller dårlig?

Litt skummelt at noen som selger det samme som deg forsøker å finne ut noe om deg og produktet du selger? Eller er det litt morsomt at du endelig har blitt oppdaget og at du er verdt et besøk. At noen faktisk lurer på hvem dette er og hva det er du selger.

Jeg velger å føle meg beæret og glad over at noen som har vært på markedet en lang stund og som leverer gode CRM-systemer faktisk har funnet meg, samt har tatt seg tid til å laste ned og teste eWay-CRM.

Jeg håper jeg får flere slike opplevelser.


www.eway-crm.no