mandag 10. juli 2017

Slik holder du kontakt med kundene når du er på ferie

Jeg liker å følge med på våre salgsmuligheter og kunder selv om jeg er på reise. Det gjør jeg  ved å bruke det jeg selger. eWay-CRM. Jeg tar nødvendigvis ikke med meg PC på stranda eller på tur i fjellet, men telefonen er som regel alltid med. eWay-CRM Mobile,  for Android og iOS, har dermed blitt en del av det “utstyret” jeg bare må ha med meg på tur. Her kan jeg følge med på om det er noen som har lastet ned eWay-CRM eller om en kunde har sendt en viktig e-post.

Dersom jeg ikke har tilgang til nettet i øyeblikket, men ønsker å legge en kommentar eller et bilde til et prosjekt, så gjør jeg det på telefonen og så synkroniseres dette med server når jeg igjen kommer på nett.

Telefonnummer og e-postadresse til kundene har jeg for hånden i eWay-CRM Mobile og jeg kan ringe/sende e-post direkte fra kontaktkortet.

image

eWay-CRM Mobile er gratis for deg som abonnerer på eWay-CRM Premium.

Last ned og prøv gratis her: www.eway-crm.no

Vi hjelper deg i gang…gratis.