søndag 30. juli 2017

Kundekartotek i Outlook

eWay-CRM er et avansert og rimelig verktøy for kunderelasjonshåndtering. Systemet har et kundekartotek, eller kundedatabase, hvor alle firmaer som man har en relasjon til er lagret. Dette kan være både kunder, leverandører og konkurenter.


Det er enkelt å søke og finne informasjonen som er lagret på firmaene. I HUB'n har man oversikt over all kommunikasjon med kunden, slik som journaler, e-post og dokumenter. Du har informasjonen tilgjengelig når du trenger den.


Du kan opprette firmaer manuelt eller importere fra Excel. Skulle du ønske å ta med deg et kunderegister fra et annet system så kan dette gjøres enkelt via Excel.


Her ser du hvordan firmakortet i eWay-CRM ser ut. Dette skjermbildet kan endres etter dine behov. Du kan skjule felt du ikke har behov for. Du kan også opprette felt som mangler og som er viktige for akkurat din bedrift.

Systemet tilbyr videre administrasjon av salgsmuligheter, prosjekter, produkter og markedsføring. Du kan enkelt velge hvilke moduler du vil aktivere under installasjon.

Det er også mulig å arkivere de fleste typer dokumenter i eWay-CRM. Systemet er integrert med e-post, oppgaver og kalender i Outlook.

Med CRM-programvare i Outlook utfører du dine oppgaver i samme program hele dagen. Du vil få en mer behagelig og produktiv brukeropplevelse og slipper å hoppe frem og tilbake mellom applikasjoner.

Da eWay-CRM er en forlengelse av Outlook, vil du umiddelbart gjenkjenne grensesnittet. Dette vil gi deg betydelige besparelser forbundet med opplæring og systemstøtte. Disse kostnadene er ofte skjulte.

Last ned, installér og kjør. Utgave og språk velges under installasjon. Det er ikke behov for noe kredittkort.

Vi hjelper deg gjerne med å komme i gang. Gratis.

www.eway-crm.no