tirsdag 14. februar 2017

eWay-CRM - Best i Test ?

Jeg skulle ønske jeg kunne si at eWay-CRM er best i test, men det er ikke tilfelle. Ikke fordi det ikke er bra, men fordi det ikke er testet … av andre enn våre kunder. Det er vel prisen en må betale for å være en liten aktør i et stort marked. Nåja, det med det store markedet er vel også en alternativ sannhet, all den tid det ikke finnes så veldig mange CRM-systemer som er bygget inn i Outlook på markedet.

eWay-CRM slapp versjon 4.4 for kort tid siden og jeg hadde tenk å ta for meg et par av nyvinningene i den versjonen. Først tar vi litt mer detaljer om Form Designer, som jeg er kraftig imponert av.

image

Denne lille saken, som det har vært fantasert om lenge, gjør at du nå kan skreddersy eWay-CRM. Du kan tilpasse skjermbilder etter hva slags bedrift du driver eller tilpasse for forskjellige avdelinger i bedriften. Du kan fjerne felt du ikke har behov for og du kan opprette egne felt og legge de inn i skjermbildet der du ønsker det skal være.

image

Du kan også endre og stokke om på de forskjellige “blokkene” med informasjon. F.eks. kan du lage noe som vi kaller Gruppe med fliker, hvor to informasjonsblokker slås sammen til én blokk eller gruppe.

Før
image

Etter
image

Du kan også legge inn et tomrom mellom felt for å skille mellom forskjellige typer informasjon.

Før
image

Etter
image

Dersom du synes eWay-CRM inneholder for mange moduler eller det er moduler som du ikke har behov for så kan du skjule dem. Du kan velge å skjule modulene for hele bedriften eller for noen utvalgte brukere/grupper. Skulle du senere finne ut at du har behov for noen av de skjulte modulene så ordner du det raskt og enkelt fra administrasjonsverktøyet.

image

Skjermbildene her er på Engelsk, men du får dem på Norsk også :)


eWay-CRM har nå blitt et system hvor vi faktisk kan svare kunden; “Klart du kan…”

Last ned på www.eway-crm.no og ta en titt.