mandag 9. januar 2017

Du som bruker, er med på å bygge eWay-CRM.

Som utvikler av programvare må vi hele tiden se framover. For å kunne gjøre det må vi ta oss tid til å analysere tilbakemeldinger fra kunder, slik at vi kan tilfredsstille deres drømmer. Slutten av 2016 var tiden for slike refleksjoner. Vi identifiserte flere behov og forslag som har kommet fra våre kunder. Her er våre fremtidsplaner.

clip_image002

eWay-CRM Mobile

Mange av våre kunder har etterlyst en versjon av eWay-CRM for telefon og nettbrett, slik at de kan ha tilgang til viktig informasjon mens de er på farta. Den biten løste vi for kort tid siden for Android og en versjon for iOS blir utviklet i skrivende stund. Snart kan alle ha eWay-CRM i lomma.

clip_image004

Automatisering tillater enklere oppdatering

I året som gikk har vi gjort store fremskritt når det gjelder effektiv og problemfri oppdatering. I en tid i stadig endring har våre kunder ofte behov for nyeste versjon for å dra fordeler av de siste nyvinningene. Manuell oppdatering er ikke lenger mulig på grunn av veksten i data hos våre kunder. Vår oppdateringsprosess er nå fullt ut automatisk og vi er i stand til å levere all ny funksjonalitet 4 ganger i året.

clip_image005

Vi tar tilpasning til nye høyder

Vi innser at ikke alle bedrifter er like og at de har individuelle behov. Samtidig ser vi at noen kunder vil ha et enklere system, mens andre ønsker et mere avansert system. Hva gjør vi? Enklere eller kraftigere og mer avansert?
Vi har bestemt oss for å gjøre begge deler! Hvordan? I versjon 5 av eWay-CRM vil vi gjøre det mulig for DEG å velge det som er best for deg. Gjem funksjonalitet som du ikke har behov for, og ta i bruk det du har behov for.

clip_image006

Vi synes dette er veldig spennende og vi gjør alt vi kan for å kunne tilby den nye versjonen snarest mulig. Følg med på bloggen for å få vite når eWay-CRM kommer.

Vi setter pris på dine tilbakemeldinger og ønsker deg med dette et Godt Nytt År. Det er mye å glede seg til.