tirsdag 6. desember 2016

Nytt CRM-system ?

Driver du en liten eller mellomstor bedrift og har investert i et stort og dyrt CRM-system ? Føler du at du ikke får igjen nok for investeringen ? Vurderer du å bytte CRM-system til noe som kanskje passer din bedrift bedre, men vet ikke helt hva du skal velge og hvordan du skal gjøre det ? Er du redd for at du skal miste data som du har samlet på i flere år ?

Da skal du vite at det finnes mange gode CRM-systemer som er rettet mot de litt mindre bedriftene. Ett av dem er eWay-CRM, som fort kan være den beste CRM for Microsoft Outlook. Du kan se mer her: www.eway-crm.no Vi har også kunskapen og erfaringen som skal til for å flytte data fra ditt gamle CRM-system på en sikker og effektiv måte. Ikke koster det skjorta heller.

En migrering fra et ett system til et annet kan være enkel, men erfaring tilsier at det ofte vil by på utfordringer. Dersom det gamle og det nye systemet er bygget opp med de samme modulene, så vil migreringen kunne gjennomføres med én eller flere enkle eksporter fra det gamle systemet og en like enkel (1-1) import i det nye systemet. Dersom dette ikke er tilfelle vil man måtte tilpasse eksporten fra kildesystemet før man kan importere i målsystemet. Det kan da være snakk om å tilpasse kolonnetitler, opprette nye felt som ikke finnes fra før, importere data i andre moduler enn det man er vant med eller ganske enkelt innse at det er data man ikke har behov for. Alt dette må planlegges nøye og testes før man går i gang.

eWay-CRM har erfaring med migrering fra en lang rekke store CRM-systemer. Siste skudd på stammen her er migrering fra Salesforce til eWay-CRM for en bedrift i Danmark.