torsdag 10. november 2016

Gratis CRM-system ?

Søker du etter "Gratis CRM-system" på nettet så mangler det ikke på tilslag. Du kan laste ned gratis og du kan teste gratis og det er ikke måte på. Så heter det visst at ingenting er gratis her i verden og det er  vel ikke helt galt. Ikke heller når det gjelder gratis CRM-systemer. Her er det begrensninger så det holder. Du får lov til å teste full pakke med funksjonalitet, men kun i 30 dager. Du får lov til å teste fullversjonen, så lenge du vil, men du får kun lov til å opprette 3 kunder. Du kan teste hva du måtte ønske, men du får ikke lov til å lagre noe av det.

Den saken jeg selger, som er bygget inn i MS Outlook, har det på samme måte. Begrensninger, men med en vri. Du kan laste ned eWay-CRM Free gratis og du kan bruke den gratis. Den er en eWay-CRM Premium (fullversjon) med en vri. Den er beregnet på enkeltpersoner; f.eks. noen som akkurat har startet et ENK. Den kan installeres på flere PC’er og den kan synkroniseres mellom flere PC’er, men kun for én bruker. Du får gratis lagringsplass, men kun 200 MB, på vår server. Har du ikke behov for mer plass så har du gratis CRM så lenge du måtte ønske. Inkludert i denne gratis pakken er 14 dager backup.

Har du etter hvert behov for mer plass (gjett om vi håper på det ?) så må du oppgradere til Premium, uten at du mister noe data.
Har du behov for å dele data med andre i bedriften (vi håper på det også) så må du oppgradere til Premium, og kjøpe flere lisenser, uten at du mister noe data.

Last ned gratis, prøv gratis og gi oss noen utfordringer. Vi er klare til å hjelpe.

Sjekk www.eway-crm.no