mandag 1. august 2016

eWay-CRM 4.2.0.72

Ny versjon, nye funksjoner. Takk for alle tilbakemeldinger. Vi har valgt de 7 mest ønskede funksjonene og lagt dem til i eWay-CRM.

Funksjon 1: Firma-HUB (Infosenter)

Takk for alle positive tilbakemeldinger om HUB. Vi har bestemt oss for at den skal bli en overordnet funksjon. Hvis du klikker på eWay-CRM HUB på verktøylinjen i Outlook så får du en liste over alle e-poster, journaler og oppgaver i din bedrift. Du kan gruppere dem etter Eier, Firmaer eller Prosjekter.
 

 
 
Funksjon 2: Forskjellige elementer på en faktura kan relateres til forskjellige prosjekter

En innkjøpsfaktura kan inneholde produkter som tilhører forskjellige prosjekter. Du vet hvordan det er. Leverandøren din sender deg varer som er relatert til mange oppdrag, men sender kun én faktura. Hvordan skal du klare å styre forskjellige fakturalinjer til forskjellig prosjekter for å ha orden på kostnader? Du kan det i eWay-CRM. Der kan du relatere forskjellige elementer i en produktpakke til forskjellige prosjekter.
 
 
 
 
Funksjon 3: Enveis synkronisering av kontakter fra eWay-CRM til Outlook

Toveis synkronisering av kontakter mellom eWay-CRM og Microsoft Outlook er veldig krevende. Kanskje for krevende. Det ser ut til at mobiler ikke håndterer dette på en god måte. Du vet hvordan det er. Du står på gata og oppretter en ny kontakt på telefonen. Du kjenner bare etternavnet, eller fornavnet, og telefonnummeret. Plutselig har du en kontakt som heter Ola på telefonen. Deretter synkroniserer du telefonen med kontaktene i eWay-CRM, ikke sant. Men hvem er Ola?

La oss forsøke å gjøre det annerledes. Din bedrifts database med kontakter skal kunne brukes av alle og da må det finnes regler. Den nye funksjonaliteten skal hindre synkronisering fra mobiltelefon/Microsoft Outlook til eWay-CRM, slik at Ola holder seg i telefonen. Om ikke annet, til du legger ham inn i eWay-CRM på riktig måte, med navn, firma og e-postadresse.
 
Funksjon 4: Dialogfelt endrer automatisk størrelse

Du har selv sett det. Du maksimerer et vindu; f.eks. prosjekt, på en bred skjerm. Feltene til venstre blir veldig brede, mens de andre feltene forblir urørte. Det nye er at alle feltene nå endrer størrelse på samme måte.
 

 
…og mer...

Funksjon 5: Oppgaver kan lagres til forskjellige Outlook kontoer/mapper

I siste versjon har vi lagt til en funksjon som gjør at du kan lagre en kalenderhendelse til forskjellige e-post kontoer. Smart dersom du har behov for å følge opp en gruppe- / firmakalender som alle har tilgang til.

Vi har også utvidet funksjonaliteten for oppgaver. Du kan nå opprette en gjøremålsliste for grupper eller firmaer. Hvert medlem av gruppen/firmaet har tilgang og kan plukke opp en oppgave og jobbe med den.

Funksjon 6: Merke en oppgave som fulført

Dersom du nå høyreklikker på en oppgave så vil det være mulig å sette denne til fulført. Dette gjøres på toppen av menyen slik at det er raskt å utføre.

Funksjon 7: Produktpakker and moms.

Dersom du legger et produkt inn i en produktpakke så kan du legge inn prisen med eller uten moms etter behov. Du velger ved hjelp av en avkryssingsboks. Hvis du krysser av i boksen så vil eWay-CRM forstå at moms allerede er inkludert i prisen.